InHoReCa  in your country
SRBIJA
Konferencije
20.09.2018.

MARKETING SUMMIT BEOGRAD

MARKETING SUMMIT BEOGRAD - 22. MAJ 2018.

Marketing je područje gde su promene jedina konstanta. Poslovni modeli se menjaju kvartalno, a broj konkurenata raste. Potrošači su iz meseca u mesec drugačiji i zahtevniji. Svake nedelje imamo nove tehnološke gadgete. Kako pratiti sve te promene? Kako se prilagoditi? Kako uspeti?

Digital od 2017. godine nije više “dodatak” realnom svetu. Digital je sada “core”. Sve ostalo je dodatak.

“Core” je i tehnologija. IT ima više novaca za potrošače nego što ima marketing. Na “Big data” moramo da usmerimo više pažnje nego na klasično istraživanje. Ne prodajemo više proizvode nego celokupno iskustvo. Potrošači sa brendom komuniciraju kroz pet-šest kanala istovremeno. Kako uspeti kad se marketing u potpunosti promenio?

Ovogodišnji Marketing Summit Belgrade je za sve vas koji želite da ostvarite veći uspeh i bolji profit sa vašim brendom, ali i za one koji imaju ličnu motivaciju za uspeh na polju marketinga.

Upoznajte najnovije marketinše pristupe u svetu, regionu i Srbiji. Misija Marketing Summita je da u jednom danu pokaže najbolje i najaktuelnije marketinške primere i strategije, koji donose rezultate.

Imamo jednostavno pravilo – govorimo samo o praktičnim primerima, o stvarima koje zadovoljavaju potrošače, povećavaju vrednost i omogućavaju viši profit.

U jednom danu ćete imati priliku da čujete o najnovijim pristupima u marketingu i inspirišete se za promenu koja će vama i vašem brendu doneti uspeh u „novom“ marketingu. Iskoristite priliku da čujete kako se postiže superiornost u marketingu. Postanite Marketing Advantage.

-