InHoReCa  in your country
SRBIJA
Događaji
08.01.2019.

HUMANOST NA DELU

Božićna gozba za decu iz doma „Jovan Jovanović Zmaj“

Mladi kuvari okupljeni oko Junior Chefs Club-a Srbije pripremili su božićni ručak štićenicima iz beogradskog Doma za decu bez roditeljskog staranja „Jovan Jovanović Zmaj”. Ručak je bio poslužen na sam dan Božića, juče od 12h u Domu.

Članovi Junior Chefs Cluba ovom prilikom pripremili su 180 obroka za decu smeštenu u ovom domu. Događaj su podržali i svojim prisustvom uveličali ambasadorka Brazila NJ.E. Izabel Kristina, Ambasadorka Kanade NJ.E. Keti Čaba, Ambasadorka Izraela NJ.E. Alona Fišer-Kam i NJ.K.V. Princeza Katarina Karađorđević.

Junior Chefs Club Srbije osim svojih redovnih aktivnosti edukativnog i stručnog karaktera, kao i brojnih uspeha na najprestižnijim međunarodnim kulinarskim takmičenjima, posebnu pažnju posvećuje humanitarnom radu. Od kada je započet kao redovna akcija – božićni ručak pripremljen je i serviran za više od 5.200 ljudi.

I ove godine mladim kuvarima podršku su pružili partneri zajedničke, tradicionalne, božićne akcije – kompanije Metro, u čijem je HoReCa Centru gozba bila pripremljena, kao i McCain, Kotanyi, Gastromaster i Friglo.

Učestvovanje u aktivnostima poput organizovanja tradicionalnog božićnog ručka za decu bez roditeljskog staranja, deo je projekata kojim kompanija Metro podržava zajednicu i okruženje u kojoj posluje i pruža konzistentnu pomoć onima kojima je najpotrebnija.

-