InHoReCa  in your country
SRBIJA
Događaji
08.10.2018.

CRNA GORA

Karisma Hotels Adriatic - dobitnik Brand Leader Award nagrade

Ova kompanija, kao sastavni deo međunarodne hotelske grupacije Karisma Hotels & Resorts, dobitnik je Brand Leader Award nagrade na SEET (South East Europe Toursim/Turističko tržište Jugoistočne Evrope) konferenciji održanoj prošle nedelje u Beogradu.

Karisma Hotels Adriatic je nagradu dobila kao najbrže rastuća kompanija u oblasti turizma u Jugoistočnoj Evropi. Nagrada se dodeljuje 15. put, a ove godine kompanija je prepoznata kao lider u postavljanju visokih standarda u unapređenju konkurentnosti i kreiranju novih vrednosti na turističkom tržištu Jugoistočne Evrope, kroz organizacionu i operativnu izvrsnost, kontinuirane inovacije i investicije, multidisciplinarnost sadržaja i usluge najvišeg kvaliteta. Na ovaj način je prestižna nagrada oslikala vrednosti Karisme, koje podrazumevaju: inovativnost u hospitality industriji, brigu o zaposlenima i očuvanju životne sredine, te konstantno praćenje trendova i želja gostiju i to kroz kreiranje jedinstvenog ugođaja za korisnika, navodi se u saopštenju kompanije.

Kako još dodaju, ovom nagradom Karisma Hotels Adriatic kruniše sezonu u kojoj je od maja meseca ove godine realizovala otvaranja Holiday Villages Montenegro i The Long Beach Hotel Montenegro u Ulcinju, te Allure Palazzi Kotor Bay by Karisma hotela u Kotoru. Uspeh je tim vredniji uzevši u obzir da je sezona bila izuzetno dobra sa visokim procentima popunjenosti. Tako je u Ulcinju, u sklopu hotela Holiday Villages Montenegro i The Long Beach Hotel Montenegro, od maja do oktobra, boravilo 93.623 gosta. Ovaj podatak govori o istinski produženoj i obnovljenoj turističkoj sezoni u najjužnijem gradu Crne Gore. S punim pravom može se reći da se sad na Ulcinj gleda kao na međunarodno poznatu destinaciju. Istakao se i hotel Wind Rose u Dobroj Vodi, u Opštini Bar, sjajnim rezultatima tokom leta, dostigavši popunjenost kapaciteta preko 90% u julu i avgustu, dok u oktobru pretenduje da dostigne popunjenost i do 70% kapaciteta, što je jasan dokaz o uspjehu u nastojanju Karisme da produži trajanje sezone, dodaju još iz ove hotelske grupe.

Podatak - više od 340 letova iz Zapadne Evrope, do internacionalnog aerodroma u Podgorici, koje je u saradnji sa svojim strateškim partnerom TUI-ijem, realizovala Karisma Hotels & Resorts grupacija ovog leta, govori o tome koliko Crna Gora postaje popularna destinacija kod zapadnoevropskih turista, što je Karisma i najavila pri svom dolasku u Crnu Goru, zaključuju još u saopštenju.

-