InHoReCa  in your country
SRBIJA
Hoteli
10.10.2018.

SRBIJA

Falkensteiner donosi tajlandsku kuhinju

U restoranu hotela Falkensteiner od 15. do 30. oktobra specijalista za tajlandsku kuhinju, gostujući šef Zoran Janković iz restorana Stix, rame uz rame sa šefom kuhinje Falkensteiner-a, Božidarom Stefanovićem pripremaće za goste neodoljive „Thai“ specijalitete u restoranu ovog beogradskog hotela.

Na meniju će biti neka od najprepoznatljivijih tajlandskih specijaliteta kao što su: Pad thai (kombinacija pirinčanih nudli sa mesom ili plodovima mora i povrćem), zatim Masaman kari (koji se često naziva kraljem svih karija i po mnogima spada u top tri tajlandska jela) ili dagnje u sosu od kokosovog mleka. Za ljubitelje slatkog tu je nezaobilazni tapioka puding kao i „sticky rice“ sa pireom od manga.

Tajlandska kuhinja ubraja se u najbolje kuhinje na svetu i ukoliko do sada niste imali prilike, pravo je vreme da probate neka od najpoznatijih tajlandskih jela i osetite ovu jedinstvenu i urbanu rapsodiju ukusa. Otkrijte ceo novi svet ukusa i probajte neke od ekstravagantnih kombinacija slatko-slanih i začinjenih aroma, poručuju i pozivaju goste iz ovog beogradskog hotela.

-