InHoReCa  in your country
SRBIJA
Hoteli
12.10.2018.

NAJAVA

Najnoviji trendovi u turizmu na Best Stay događaju

Više od 60 predavača iz hotela i turističkog sektora iz celog sveta, kao i više od 300 učesnika okupiće se od 8. do 10. novembra 2018. u Rixos Libertas hotelu u Dubrovniku na četvrtom izdanju Best Stay konferencije.

Predstaviće se uspešne studije slučaja, panel diskusije i radionice kako bi se svi hotelijeri željni novih znanja, veština i uspeha upoznali s najnovijim svetskim trendovima i tehnologijama.

Osim sticanja novih znanja i veština, Best Stay konferencija se profilisala kao centralno B2B mesto susreta i razmene ideja, upoznavanja novih poslovnih partnera, stvaranja konkretnih prilika te povezivanja vodećih hotelijera. Kroz godine, Best Stay događaj se razvio na taj način da danas učesnici dolaze iz Velike Britanije, Belgije, SAD-a, Turske, Crne Gore, Hrvatske, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije i drugih zemalja.

Organizatori najavljuju bogat trodnevni program koji uključuje predavače iz domaćih i međunarodnih lanaca hotela, boutique hotela i kompanija u turizmu poput Radisson Hotel Group, Courtyard by Marriott, Maistra, Hilton, Kempinski, Holiday Inn, AccorHotels, IHG, Falkensteiner, Ritz-Carlton i mnogih drugih.

Osim nove lokacije konferencije u Dubrovniku, organizatori i ove godine najavljuju dodelu nagrada za one najbolje u turizmu - Best Stay Awards u osam kategorija. Zanimljivi dodatak ovogodišnjem izdanju, takođe je i praktična radionica na temu ljudskih resursa (HR), koja će se održati u subotu na posebnoj lokaciji izvan hotela.

Učesnici Best Stay konferencije dobiće uvid u najnovije turističke trendove, te se upoznati s nizom tema, poput osvajanja gostiju na online kanalima, nove ere storytellinga te korišćenju novih tehnologija u turizmu, izjavila je Anja Profozić, direktorka firme Proper d.o.o, inače organizatora Best Stay događaja.

Celu listu govornika, partnera i sve ostale novosti i informacije o prijavama i kotizacijama, pogledajte OVDE.

-