InHoReCa  in your country
SRBIJA
Hoteli
11.01.2019.

SRBIJA

Otvoren novi hotel na Kopaoniku

Kompanija MK Resort otvorila je juče vrata svog novog hotela - Gorski Hotel & Spa, koji je smešten u samom centru, nadomak ski staze Malo Jezero.

Ovaj hotel sa 4 zvezdice prostire se na devet nivoa, ima 97 luksuznih soba i 21 apartman, a goste će u njemu dočekati vrhunski komfor, nenametljiv luksuz planinskog stila, toplina i miris prirodnog drveta koji preovlađuje u enterijeru, kao i neponovljivi pogled na prelepu prirodu Kopaonika, koja okružuje hotel sa svih strana, navode se u saopštenju kompanije.

„Gorski“ poseduje ekskluzivan A la carte restoran i restoran za skijaše sa ponudom koju potpisuje vrhunski šef kuhinje. Ovaj novootvoreni hotel ima i Spa centar, zatvoreni bazen sa pogledom na ski stazu, saune, hamam, rusku banju, ledenu fontanu, slanu sobu i tepidarijum, kao i veliki izbor spa tretmana i moderan fitness centar.

Gorski Hotel je prvi hotel kome je kompanija MK Resort pružila full service menadžment, a cilj nam je da u narednom periodu imamo više takvih objekata na ekskluzivnim lokacijama koje ćemo takođe integrisati u naš menadžement sistem. Imajući u vidu naše decenijsko iskustvo na Kopaoniku, ali i premijum kvalitet samog objekta i sadržaja koje je u mogućnosti da pruži gostima, siguran sam da će se ovaj hotel pokazati kao prvoklasan proizvod, rekao je povodom početka rada hotela Nikola Avram, na čelu hotelskog biznisa MK Grupe.

U kompleksu postoji i Kongresni centar sa 470 sedećih mesta i multifunkcionalnom salom od 470 kvadrata koja će hotelu, ali i Kopaoniku doneti brojne poslovne skupove i događaje.

-