InHoReCa  in your country
SRBIJA
Poslovanje
27.09.2019.

NAGRADE

Delta DMD dobitnik dve Diageo nagrade

Kompaniji su uručene dve od četiri Diageo nagrade koje se se dodeljuju za partnere u klasteru Evropskih partnerskih tržišta (EPM - Europe Partners Market).

Na ovogodišnjoj Diageo konferenciji, održanoj nedavno u Bukureštu zvanični uvoznik i distributer Diageo portfolija za tržište Srbije i Crne Gore, osvojio je “Excellence in premium core” nagradu koja se dodeljuje za aktivnosti za brend Johnnie Walker, dok je nagrada za “Excellence in Net Revenue Management” takođe otišla u ruke Delta DMD za aktivnosti sa ciljem povećanja tržišnog učešća bez korekcije cene za brend Johnnie Walker.

Kategorija “Excellence in Premium Core” predstavlja najprestižniju kategoriju nagrada gde Diageo partneri i distributeri, nominuju svoje najuspešnije kampanje za brendove Johnnie Walker, Smirnoff, Baileys, Captain Morgan and J&B. Godišnja Diageo konferencija po tradiciji okuplja sva partnerska tržišta Evrope.

Pored ove dve nagrade, kompanija je nosilac i Svetske nagrade za najbolju festivalsku aktivaciju na svetu, dobijene u junu mesecu na godišnjoj svetskoj Diageo dodeli nagrada.

-