InHoReCa  in your country
SRBIJA
Poslovanje
28.05.2020.

Er Srbija povećava broj letova na pojedinim linijama

Avio kompanija Er Srbija saopštila je da će, zbog povećane potražnje, u periodu do 14. juna povećati broj letova na pojedinim linijama do kojih u ovom trenutku leti.

Tako će umesto planiranih 16 letova do Londona, Beča, Ciriha i Frankfurta, do 14. juna Er Srbija obaviti čak 70 povratnih letova.

Pored navedenih gradova, Er Srbija će leteti i do Njujorka, Amsterdama, Pariza, kao i do regionalnih destinacija, kao što su Ljubljana, Sarajevo, Banjaluka, Podgorica i Tivat.

Postoji mogućnost uvođenja dodatnih letova ukoliko potražnja poraste, o čemu će Er Srbija naknadno obavestiti putnike, navodi se u saopštenju.

Kompanija prati ukidanje ili produžavanje ograničenja u putovanjima na destinacijama do kojih leti, i u skladu sa promenama prilagođavaće svoj red letenja. Prema najnovijoj situaciji, letovi do Podgorice i Tivta biće obnovljeni 7. juna, a letovi do Skoplja 15. juna.

Er Srbija, u saradnji sa zdravstvenim organima i regulatornim telima, primenila je niz bezbednosnih i higijenskih mera u cilju postizanja bezbednosti i dobrobiti svojih putnika i članova posade tokom putovanja.

Na svim letovima aviokompanije obavezno je nošenje maski za lice tokom čitavog trajanja leta, a avioni se redovno dezinfikuju, navodi se u saopštenju.

Izvor: Danas
Foto: Er Srbija

-