InHoReCa  in your country
SRBIJA
Restorani
19.08.2019.

SRBIJA

Kompanija SP RESORT otvorila restoran Banjica

Nedavno je svečano otvoren restoran Banjica, koji će raditi u okviru kompanije SP RESORT Stara planina.

Kako je saopšteno iz ove kompanije, posetioci restorana će moći da uživaju u najraznovrsnijim specijalitetima po kojima je ovaj kraj nadaleko poznat.

Direktor kompanije SP RESORT Goran Karadžić istakao je da je ovo početak rada na pripremi termalnog kompleksa, koji će zajedno sa hotelima Stara planina i Babin zub kao i planinarskim domom na Staroj planini činiti celinu, što će, kako je rekao, predstavljati korak u razvoju celokupnog regiona jugoistične Srbije.

Na 50 kilometara naši gosti u sklopu istog kompleksa moći će da uživaju u planini, ali isto tako i u termalnim blagodetima, istakao je Karadžić.

Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom opštine i kompanije SP RESORT i istakao izuzetan uticaj na razvoj turizma za opštinu Knjaževac.

Restoran se nalazi u neposrednoj blizini termalnog izvorišta sa lekovitom vodom koje je godinama unazad omiljeno izletište Knjaževčana.

U blizini ovog objekta nalazi se mini aqua park i olimpijski bazen sa banjskom vodom gde su se svojevremeno pripremali za takmičenja plivači Nađa Higl i Milorad Čavić kao i naši vaterpolisti, plivačke reprezentacije Grčke i Makedonije i mnogi drugi. Voda u knjaževačkom bazenu je posebne gustine i temperature što sportistima omogućava kvalitetne treninge i dobre rezultate.

Izvor i foto: eKapija

-