InHoReCa  in your country
SRBIJA
Restorani
18.09.2019.

NAJAVE

McDonald’s Srbija prvi put u globalnoj akciji „McDelivery Night“

Većina (60%) porudžbina za McDelivery dešava se kasno popodne i uveče, tako da McDonald's ohrabruje sve širom sveta da se uključe “McDelivery Night In” slavlju u četvrtak, 19. i petak 20.septembra od 17h pa do kraja radnog vremena restorana u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Pančevu.

Svi koji poruče hranu za dostavu na kućnu adresu u ovom periodu u iznosu do 1000,00 dinara na poklon od McDonald’sa dobijaju dupli čizburger, a svi koji poruče hranu u iznosu većem od 1000,00 dinara na poklon dobijaju BigMac.

Veoma nam je drago da smo se i mi, u Srbiji, ove godine pridružili globalnoj akciji “McDelivery Night In” i želimo da naše korisnike, koji su našu uslugu dostave hrane na kućnu adresu prihvatili od njenog lansiranja u Beogradu početkom februara 2018, a kasnije kada smo i nastavili da širimo mrežu dostave u Nišu, Novom Sadu i Pančevu, nagradimo. Nastavićemo da širimo mrežu dostave hrane iz naših restorana i na druge gradove u kojima poslujemo, a takođe ćemo nastaviti i da podržavamo ovakve i slične aktivacije, izjavila je Desanka Landauer, direktorka marketinga u McDonald’su u Srbiji.

Tokom 2017. i 2018. hiljade restorana širom sveta je učestvovalo u globalnoj akciji McDelivery Day.

O McDelivery:
Sa preko dve decenije iskustva u isporuci u Aziji i Bliskom Istoku, McDonald's je jedna od vodećih kompanija na svetu u ovoj usluzi. McDonald's širom sveta koristi nekoliko različitih modela za McDelivery, uključujući partnerstvo sa raznim trećim stranama radi izvršenja porudžbine i isporuke. McDelivery je trenutno dostupan u preko 20.000 restorana na više od 75 tržišta.

-