InHoReCa  in your country
SRBIJA
Restorani
29.04.2020.

NOVE TEHNOLOGIJE

Mobilna aplikacija Tap2Taste dostupna ugostiteljima na besplatno korišćenje

Tap2Taste je elektronski jelovnik koji ugostitelje oslobađa troška i obaveza štampanja ponuda dana, novih jelovnika i menija.

Mobilna aplikacija za naručivanje hrane i pića u restoranima i ostalim ugostiteljskim objektima pod nazivom „Tap2Taste”, odnela je pobedu kao najuspešniji novi preduzetnički projekat na Akademiji omladinskog preduzetništva krajem prošle godine.

Tim koji je izradio aplikaciju odlučio je da u trenutnoj situaciji izazvanoj pandemijom Covid-19 pomogne restoranima, hotelima, barovima i svim ostalim subjektima koji u aplikaciji pronalaze korist, dajući je na besplatno korišćenje.

Ugostitelji ne moraju nikada više da štampaju svoje menije i ponudu, dovoljno je da imaju QR kod na stolu gde će gosti samo putem svojih telefona moći da pogledaju ponudu i naruče svoje omiljeno jelo ili piće. Nadamo se da će naš mali gest značajno doprineti nekom hotelu ili ugostiteljskom objektu, poručuje Milan Žikić, vođa tima koji je osmislio i realizovao aplikaciju.

O aplikaciji

Elektronski jelovnik Tap2Taste predstavlja moderno tehnološko rešenje kojim se gosti upoznaju sa ponudom ugostiteljskog objekta. Podatke o hrani i pićima vlasnici restorana u sistemu uređuju kroz veb aplikaciju koja se nalazi instalirana u oblaku. Osim fotografija i video sadržaja za svako jelo moguće je prikazati kratak istorijat, preporuke, energetsku i nutritivnu vrednost, komentare gostiju i sl.

Gost može u onlajn modu ocenjivati kvalitet usluge, podeliti sa drugima svoje mišljenje o restoranu i ocenjivati kvalitet jela. Analiza ocena komentara gostiju predstavlja povratnu reakciju koja predstavlja bazu za unapređenje, poboljšanje usluge i kvaliteta jela.

Elektronski jelovnik pruža mogućnost prevoda na više stranih jezika, a prilikom naručivanja moguće je odrediti redosled serviranja porudžbina sa uputstvom o vremenskim razmacima između jela.

Svi zainteresovani ugostitelji više informacija o aplikaciji i preuzimanju mogu potražiti na linku

-