InHoReCa  in your country
SRBIJA
Restorani
02.05.2020.

Počinju sa radom određeni McDonald’s restoran

U prethodnih skoro dva meseca, radili su restorni koji imaju uslugu Drive i restorani iz kojih su dostavljani obroci na kućnu adresu.

Kompanija McDonald’s je u Srbiji od početka pandemije COVID-19 redukovala rad svojih restorana. U prethodnih skoro dva meseca, radili su restorni koji imaju uslugu Drive i restorani iz kojih su dostavljani obroci na kućnu adresu. Od ukupno 28 radilo je 9 restorana koji imaju ove usluge.

Poštujući odluke i mere koje donosi Vlada Republike Srbije, od ponedeljka, 4.maja svih ovih devet restorana uz dodatne restorane u Pančevu i Subotici, će uz obavezne zaštitne mere koje podrazumevaju poštovanje međusobne distance, kao i broja osoba koje istovremeno mogu boraviti u restoranu, početi da rade sledeći restorani:

- Beograd – Bežanijska kosa, Bezistan, Borča Shoppi, Fontana, Piramida, Rakovica, i Time Out

- Niš – Mediana

- Novi Sad - Park

- Pančevo – Aviv

- Subotica – Gradska kuća

Brinemo o zdravlju naših zaposlenih, ali i gostiju. Što se zaposlenih tiče, prilikom dolaska na posao meri se temperatura, u obavezi su da nose zaštitne maske i da učestalije peru rukue, a što se higijene u restoranima tiče, redovno dezinfikujemo sve površine izložene čestom kontaktu, navodi se u saopštenju kompanije.

-