InHoReCa  in your country
SRBIJA
Restorani
22.06.2019.

CRNA GORA

Svečano otvoren restoran Sea Forest na Luštici

Nakon Podgorice i Nikšića, restoran Forest je 20. juna gostima vrata otvorio i na primorju. U ambijentu marine Luštica Bay, u punom sjaju je zablistao Sea Forest, novo mesto svih ljubitelja odličnih vina i mediteranske hrane.

Zahvaljujući razumevanju i podršci uprave kompleksa Luštica Bay kao i našem timu ljudi na čelu sa arhitektom Miljanom Jokovićem, Promenada je večeras dobila jedan novi hedonistički kutak u kojem će verujem uživati svi posetioci, kazao je Rajko Radulović, menadžer restorana.

Zadovojstvo što je Luštica bogatija za još jedan ugostiteljski objekat izrazio je i Daren Gibson, generalni direktor Luštica Bay: Želim da zahvalim timu Luštica Development-a koji je omogućio da se jedna ovakva destinacija napravi, a u isto vreme zahvaljujem i Ranku Jovoviću i njegovom timu na otvaranju jednog ovako velikog objekta na našem projektu.

Direktor JP Morsko dobro, Predrag Jelušić, navodi da je Forest kao prepoznatljivi brend postao deo najznačajnijeg turističkog projekta na Mediteranu. U zemlji koja baštini svoju tradiciju i koja na tradiciji želi da razvije svoj dalji ekonomski razvoj, važno je da nacionalni brendovi kao što je Forest budu deo ovog najznačajnijeg turističkog projekta ne samo u Crnoj Gori nego i na Mediteranu. Lepo je što je Luštica Bay prepoznala da će ovaj brend, u gastronomskom smislu i smislu dobre vinske karte, biti jedan kvalitet više ovoga projekta i da će biti jedna značka na reveru projekta kojim se svi u Crnoj Gori ponosimo, kazao je Jelušić.

Restoran Sea Forest otvoren je na dan kada kompanija Comp–Comerc, u čijem je vlasništvu, obeležava tri uspešne decenije poslovanja.

Forest je doživeo da otvori još jedan objekat i Comp-Comerc grupa ove godine na današnji dan slavi 30 godina. Srce je na mestu kada je ovoliki broj zvanica prisutan. Njihovi komentari su i više nego dobri. Zahvajujem se svima i idemo dalje, kazao je vlasnik Comp-Comerca Ranko Jovović.

Otvaranju su prisustvovale brojne zvanice iz političkog, privrednog, kulturnog i sportskog života kako zemlje tako i regiona, a gosti su osim u odličnim vinima i mediteranskim specijalitetima koji su u ponudi novootvorenog Sea Foresta, uživali i u odličnom muzičkom programu.

Izvor i foto: fosmedia.me

-