InHoReCa  in your country
SRBIJA
Turizam
11.09.2019.

BiH

Otvoren prvi Rotanin hotel u Sarajevu

Zvaničnim otvaranjem novog Bosmal Arjaan by Rotana hotela u Sarajevu, Rotana, sa hotelima na prostoru Bliskog Istoka, Afrike, Istočne Evrope, i Turske, nastavila je svoje širenje i na području BiH.

Otvaranje Bosmal Arjaan by Rotana hotela i predstavljanje potpuno novog tipa smeštaja je Rotanin doprinos proširenju hotelske ponude ovog predivnog grada. Mi smo zaista ponosni što možemo doprineti rastu i razvoju jednog ovako dinamičnog tržišta time što ćemo, zapošljavanjem, obukom i daljnjim razvijanjem lokalnih talenata, svim gostima omogućiti nezaboravna iskustva upotpunjena našim prepoznatljivim ugostiteljskim standardima, stakao je Guy Hutchinson, CEO Rotane.

Prvi brendirani deluxe aparthotel u vlasništvu je kompanije Al Thani.

U okviru novog hotela nalaze se 132 potpuno opremljena apartmana sa jednom, dve ili tri sobe, restoran, dve sale za sastanke, fitness i wellness klub, u sklopu kog su dostupni i teretana, sauna, parna soba, tursko kupatilo i sobe za masažu.

U svom portfoliju Rotana broji 65 otvorenih hotela, odnosno 17.950 soba, u ukupno 13 zemalja. U okviru svoje strategije širenja, kompanija u narednom periodu planira da značajno poveća svoje prisustvo na vodećim svetskim tržištima. Tako će, u 2019. i 2020. godini, pod okriljem ovog brenda, biti otvoreno više od 10 novih hotela sa dodatnih 2.700 soba.

Izvor: ekapija.com

-