InHoReCa  in your country
SRBIJA
Turizam
30.10.2019.

AKTUELNO

Turistička ponuda Beograda predstavljena u Sofiji

Nedavno je u centru Sofije Turistička organizacija Beograda predstavila turističku ponudu Beograda tokom nastupajućeg perioda, sa posebnim akcentom na kulturne manifestacije i događaje, kao i predstojeće novogodišnje i božićne praznike.

Na događaju organizovanom u Central Military Club-u, Slobodan Unković, zamenik direktora Turističke organizacije Beograda se obratio gostima i istakao najznačajnije segmente ponude Beograda za turiste iz Bugarske.

Ovom prilikom premijerno je prikazan novi promo film Turističke organizacije Beograda pod nazivom "Šetnja kroz istoriju i kulturu Beograda" koji populariše kulturne sadržaje u Beorgadu i koji je izazvao veoma pozitivne reakcije u publici.

Promociji su prisustvovali Željko Jović, ambasador RS u Bugarskoj, Ivo Marinov, direktor Turističke organizacije Sofije, predstavnik Air Serbia u Bugarskoj, Vladislav Atanasov, brojni agenti, turoperatori i novinari iz Bugarske, a među predstavnicima iz naše zemlje direktori TO Leskovca i Sportsko turističkog centra Dimitrovgrada, Nebojša Kocić i Vasil Andrejev.

Prezentacija je nastavljena poslovnim susretima bugarskih i srpskih turističkih privrednika. U srpskom restoranu Stefanovič, za turoperatore i novinare priređeno je "Beogradsko veče", a promocija će se nastaviti i danas, u jednom od najprometnijih tržnih centara u Sofiji Central Park-u programom za građane.

-