InHoReCa  in your country
SRBIJA
Turizam
11.10.2018.

SRBIJA/ITALIJA

Turizam Srbije na sajmu TTG Rimini

Turistička organizacija Srbije (TOS), u okviru promocije turizma Srbije na inostranim tržištima predstavlja turističku ponudu na sajmu turizma u Italiji, TTG Rimini u periodu od 10. do 12. oktobra.

TTG Rimini je sajam od velikog značaja za međunarodna putovanja, a kao turistički događaj otvara izuzetne mogućnosti. Turističku ponudu predstavlja 2.550 izlagača iz 90 zemalja, a sajam poseti oko 70,000 posetilaca. Veliki broj B2B sastanaka otvara mogućnosti za turizam Srbije da predstavi svoju turističku ponudu za više od 1.000 međunarodnih kupaca, turoperatera i turističkih agencija koje posete sajam u Riminiju.

Na štandu TOS-a predstavljaju se turističke agencije i turoperateri Glob Metropoliten Tours, Intertours, Talas Travel, Uniline i hoteli Life Design Hotel, Zepter Hotels i Belgrade Hotel Group.

Sajam u Riminiju prati više od 700 predstavnika medija što dodatno govori o važnosti predstavljanja turizma Srbije. Takođe online komunikacija i 11 miliona utisaka govore koliko ne samo turistička privreda, već i korisnici turističkih aranžmana vrednuju ovaj važan sajam.

Kroz poslovne mreže, globalni domet i fokus, TTG Rimini stvara poslovne mogućnosti koje su od velikog značaja za prezentaciju turističke ponude Srbije, ostvarenje veoma kvalitetnih kontakata i uključivanje turističkih destinacija u itinterere turoperatera Italije kao i za sklapanje drugih važnih poslovnih dogovora, saopštili su iz TOS-a.

-