InHoReCa  in your country
SRBIJA
Turizam
31.10.2019.

HRVATSKA

Značajno priznanje za Istra Premium Camping Resort

Kamp je, nedavno, na Liderovom izboru najboljih investicija u Hrvatskoj dobio nagradu Specijal Lider invest - posebnu nagradu stručnog žirija za kontinuirano ulaganje.

Valamarova investicija u Istra Premium Camping Resort, prvi Valamarov veliki kamp s 5 zvezdica te jedan od najboljih kampova na Mediteranu, predstavlja nastavak ulaganja kompanije u kamping segment u smeru visoke dodatne vrednosti.

Hvala Lideru na ovoj značajnoj nagradi. Valamar i dalje nastavlja sa strategijom podizanja kvaliteta portfolija i usluga prema turizmu visoke dodatne vrednosti, kako u hotelskom, tako i u kamping segmentu. Najbolji dokaz tome je upravo Istra Premium Camping Resort, prvi veliki Valamarov kamp s pet zvezdica u Istri koji je prve goste dočekao ove sezone. Istra Premium Camping Resort 5* s 831 smeštajnom jedinicom predstavlja kamping letovalište najvišeg nivoa s bogatom ponudom i odličnom uslugom, istakao je Bruno Radoš, direktor operacija za kampove i direktor regiona u Valamaru.

Prošle jeseni je kamp Istra Sunny Camping 2* u Funtani ušao u drugu fazu investicije i ovog leta Valamarove goste dočekalo visoko uređeno kamping letovalište, Istra Premium Camping Resort 5*. Sadržaje i ponudu su obogatili veliki porodični vodeni park Aquamar na 1.000 kvadratnih metara vodene površine s čitavim nizom tobogana i vodenih atrakcija, velika zabavna dvorana s bioskopom, pozornicom, dečijim klubovima i igraonicama, jedna od najljepše uređenih Valamar plaža s pogledom na stari grad Vrsar, Piazza tržnica, restorani, barovi, sportsko-rekreativna zona V Sport Park, Terra Magica adventure mini golf, brojna dečija igrališta, kao i novi glamping šatori, dodatne mobilne kućice i nove luksuzne mobilne kućice s privatnim bazenima.

Istra Premium Camping Resort se već u prvoj sezoni poslovanja svrstao među najbolje kampove u Hrvatskoj s priznanjem Croatia's Best Campsites 2019 koje dodeljuje Kamping udruženja Hrvatske, a nosilac je i oznake koja promoviše ekološku izvrsnost - EU Ecolabel, za turistički smeštaj.

-